I onsdags tog jag valparna och de vuxna whipparna i bilen o styrde mot Västanvik. Dagens tripp va ett besök hos Marie på Mibisan's kennel. Jag fick ett glatt välkomnande av hennes 7 whippar och sedan fick Vinny o Chilli träffa hälften utav dom. Valparna fick komma ut och utforska stora trädgården och huset. De fick även träffa tiken Sara som var så himla snäll med valparna. Valparna hade riktigt roligt och sprang runt som små galningar så fort de hade kollat av läget o kände sig lite mer säkra. Jätte nyttigt för de små att komma hem till någon annan där de luktar mycket hund och få utforska.

Bilder tagna med mobilen när vi nyss hade kommit så kvalitén är inte den bästa!

Här kommer de ett axplock utav alla bilder Marie tog med sin kamera. Vill ni se alla så finns de på hennes blogg: mibisans.blogg.se
Idag har vi varit iväg till whippetracebanan i Norrköping. Första gången valparna fick hänga med och även åka så pass långt. De tyckte att de va lite små läskigt i början men sen släppte de loss o hälsade på lite folk. Chilli och Quilla fick iaf springa två gånger var. Vinny va väldigt missnöjd över att hon inte fick springa men hon får vänta i drygt 3 veckor till innan hon får börja röra på sig ordentligt. Glömde självklart att ta någon bild.
Imorgon åker vi iväg på nya äventyr, blir nog uppdatering om de imorgon!

Igår blev valparna 9 veckor så idag har Mikaela varit här för att fota lite. Valparna har börjat bli väldigt duktiga på att säga till när de vill ut så de är riktigt skönt.

Tik 1 - Maqura's Sailor Starfighter
"Mynta"
Stannar på halvfoder hos min mamma
8 veckor: 4,1kg
9 veckor: 4,8kg

Tik 2 - Maqura's Sailor Chibi-Moon
"Blixtra"
Bor numera i Filipstad
Väldigt lustigt ljus ute. Tagna i fredags innan flytt
8 veckor: 3,5kg
9 veckor: 4kg

Tik 3 - Maqura's Sailor Chibi-Chibi
"Maffia"
Stannar på kenneln
8 veckor: 3,9kg
9 veckor: 4,8kg

Tik 4 -Maqura's Sailor Starmaker
"Sirap"
Letar efter sitt egna hem
8 veckor: 3,6kg
9 veckor: 4,3 kg