Här kommer de efterlängtade bilderna på valparna. De är 6 veckor och 1 dag på bilderna. Även denna gång har min kära vän Micaela Strömberg tagit fotona.

Tik 1 - Maqura's Sailor Starfighter
"Mynta"
Stannar på halvfoder hos min mamma
5 veckor: 2271g
6 veckor: 2,8kg

Tik 2 - Maqura's Sailor Chibi-Moon
"Ninja"
Flyttar till Filipstad
5 veckor: 2027g
6 veckor: 2,3kg

Tik 3 - Maqura's Sailor Chibi-Chibi
"Maffia"
Stannar på kenneln
5 veckor: 2224g
6 veckor: 2,8kg

Tik 4 - Maqura's Sailor Starmaker
"Sirap"
5 veckor: 1963g
6 veckor: 2,5 kg
Nu är det ett tag sen jag skrev. Men har inte haft tid/ork att skriva ner något. 
Valparna har hunnit bli 6 veckor så nya uppställningsbilder kommer antagligen imorgon. Idag har Vinnys uppfödare Inger (Klenod's kennel) och hennes vän varit här. Inger tyckte valparna såg riktigt fina och jämna ut. Jätte roligt att höra från någon som har hållit på med uppfödning så länge, själv tycker man ju att de är jättefina.
Efter besöket så tog vi valparna i bilen och åkte till huset för lite bus i stora trädgården. Första bilturen gick riktigt bra, Sirap tyckte de va lite läskigt i början men la sig tillrätta efter en stund. Resan hem gick helt utan problem då sov de hela vägen. De sprang som små tokar ute vid huset och tyckte de va jätte spännande. De va inte alls blyga heller utan sprang ut ur buren och körde järnet direkt. Så nyfikna o orädda små krabater har de blivit.
Sen hade vi även kvällsbesök från "hundbus gänget". 5 nya människor på en gång för valparna. Men de va inga problem utan valparna va så nyfikna och hälsade på alla.

Duktiga tjejer i bilen.
Ett gäng bus bilder. 
Tyvärr glömde jag kameran så det fick bli mobilbilder.
Igår blev valparna 5 veckor. Så här kommee nya bilder på valparna. De va väldigt duktiga när de fick stå och slicka i sig filmjölk. Men några bilder blev inte helt 100 men de är ju bara 5 veckor så de går ju inte klaga!

Har fått mitt kennelnamn godkännt sen ett tag tillbaka. Så valparnas stamtavlenamn kommer börja med Maqura's då det är namnet jag har valt till min kennel.
Nu är det även dax att presentera deras "riktiga" namn. Temat på kullen var det faktiskt min syster som kom på. Så temat blev Sailor Moon. Denna tecknade/manga serie är jag uppvuxen med och den handlar om ett tjejgäng som är "hjältar" och bekämpar det onda. Detta passar ju denna kull väldigt bra då det enbart blev flickor.

Tik 1 - Maqura's Sailor Starfighter
"Mynta"
4 veckor: 1674g
5 veckor: 2271g

Tik 2 - Maqura's Sailor Chibi-Moon
"Ninja"
4 veckor: 1575g
5 veckor: 2027g

Tik 3 - Maqura's Sailor Chibi-Chibi
"Maffia"
4 veckor: 1685g
5 veckor: 2224g

Tik 4 - Maqura's Sailor Starmaker
"Sirap"
4 veckor: 1413g
5 veckor: 1963g

Alla bilder är tagna av min kära vän Micaela Strömberg.