För två helger sen, snarare den 13/9 så var de dax för årets LC KM hos Bråviken. Jag hade inga förväntningar på hundarna utan de skulle bara få springa som de älskar. Quilla och Vinny va anmälda denna gång.

 Hur gick det då?
Quilla fick springa en hel bana för första gången och hon gick i ett så kallat gröngölingslopp. Vilket betyder att hon springer ensam eftersom hon inte har någon licens. Det va helt underbart att se henne springa. Så läckert! Hon hamnade på en 4de plats utav 7 startande med 167 poäng. Tycker de va en bra placering för att springa för första gången och även med en halvdan kondition. Hon fick även springa ett lopp ihop med en saluki hane bara för att se hur hon tyckte de va. O enligt henne så struntade hon fullständigt i den andra hunden så nästa år är det bara att börja med licensloppen!

Galgo Espaniol som springer på fältet

Vinny fick springa för första gången på ett år. Och då har hon som sagt haft valpar ganska nyligen också och fått kejsarsnittas. Så henne hade jag inga förväntningar på överhuvud taget. Hon har inte den bästa konditionen och även något extra kilo då kroppen håller på att anpassa sig. Men Vinny va lika galen som vanligt och va så sugen på att springa. Men hon imponerade starkt och kammade ihop 175 poäng och kom på en 5de plats utav 16 startande licens hundar. Ganska chockad att hon sprang så himla bra. Jätte roligt! 

Resultat listor
Nu va det länge sedan bloggen uppdaterades. Men har man fullt upp med annat så hinns de tyvärr inte med. Men valparna växer och frodas och är helt underbara. Valpköparna har meddelat att allt går bra och att de trivs bra i sina nya hem. Så skönt när man känner att de inte kunde fått bättre hem. 

Är så jäkla nöjd med min första kull. Tänk att det kunde bli så himla bra. Så skönt efter allt letande efter den bästa tänkbara hanen för Vinny. Just nu vill man ju bara att de ska bli ett år så man får se hur de utvecklas :)

Här kommer de bilder på de två tikarna som stannade kvar här i kenneln. Tyvärr är ljuset lite sådär men man kan iaf se hur de har utvecklats. 

Maqura's Sailor Starfighter
"Mynta"

Maqura's Sailor Chibi-Chibi
"Maffia"

Syskonkärlek när den är som bäst!
Här tvättas skinkosten bort som kom runt munnen.

Familjebild <3
Vinny ser ju dock helt förstörd ut haha.