I mitten av mars åkte jag och Vinny upp till Östersund för att träffa Tim den tilltänkte hanen. De föll för varandra och det blev två lyckade parningar. Vinny är bekräftad dräktig och valparna beräknas till 17/5
 
Föräldrar
Caramount Still Loving You "Tim"

Meriter:
Utställd med excellent

Tim är en hane i sina bästa år. Han är en lekfull och sprallig kille. Han gillar att bada på somrarna men springa de älskar han. Han är en trevlig kille som är väldigt lyhörd och svansen går i ett. Han har en perfekt storlek på ca 50 cm och han har snygga kurvor som en whippet ska ha.
 
RLD N RLD F Klenod's Vinny "Vinny"

Meriter:
Utställd med CK
Whippetrace licens
Lure coursing licens
Rallylydnads diplom Nybörjarklass
Rallylydnads diplom Fortsättningsklass
Whippetklubbens Trippelpris 2014

BPH testad med skott
MH testad med skott
Årets whippet gröngöling LC 2014
Placeringar på whippetrace
 
Vinny är en oerhört lättsam och trevlig tik. Hon tycker om att träna och få vara med i centrum. Hon är en riktig allround whippet som har testat på det mesta. Vinny är den som håller ihop flocken men ibland är hon alldeles för snäll. Även hon är av perfekt storlek med en mankhöjd på 47cm.
 
Förhoppningen med denna spännande kombination är såklart trevliga och friska individer. Förhoppningsvis kommer de kunna hävda sig både i utställningsringen och på fälten/banorna. Förhoppningsvis kommer de även kunna användas till andra roliga sporter så som agility, spår mm. Jag hoppas att de kommer bli av bra storlek inom rasstandarden och även ha fina kurvor som jag tycker en whippet ska ha. Men en sak är säker, de kommer bli fina familjemedlemmar.

Stamtavla: http://thewhippetarchives.net/testmating.php?dam=181720&sire=92215
 
Är du intresserad av denna kombination? Kontakta mig!
0763412995

 

Kommentera

Publiceras ej