Idag har alla hundar fått testa en av sina julklappar, nämligen en aktiveringsleksak.
Den går att försvåra väldigt mycket. Vilket är perfekt när man har flera hundar som är olika snabba med att lösa problem.

Så här enkelt fick alla testa idag.

Så här gick det för dom.

Mynta - Hon va först ut och var väldigt intresserad. Hon fick loss den bruna runda väldigt fort men sen va de lite besvärligare att komma på hur hon skulle skjuta bort de svarta. Men med lite beröm och uppmaningar så klarade hon de ganska snabbt.

Maffia - Hon sprang mest runt ibörjan för att hitta något kul att leka med. Men när jag visade att de fanns godis så tog hon bort den bruna fort. Sedan blev de lite för klurigt tyckte hon så då satte hon sig o titta på mig för att be om hjälp. Men tillslut löste hon de.

Quilla - Haha ja vad ska man säga. Hon är en saluki! Visade att det fanns godis under den bruna men hon la sig framför den o sen tittade hon på mig som att jag skulle servera godiset åt henne. Lite roligt ändå för att håller jag i godis/leksak så är hon jättesmart o gör allt som jag säger med glädje.

Chili - Hon va ganska intresserad men hon lyckades bara få bort den bruna. Hon gjorde några försök att flytta de svarta men sen tittade hon bara på brädan som om de skulle flytta på sig av sig själv.

Vinny - Hon är ju besatt av mat/godis så den bruna va inga problem. Men hon va väldigt intensiv på de svarta som att hon skulle kunna bita o lyfta upp dom. Hon va den enda som jobbade mycket med munnen. Hon provade även med att sitta, backa o ligga om nu de kunde göra så de svarta flyttade sig. Men sen använde hon tassarna och problemet löste sig.

Dixi - Ja Dixi va helt klart den som va snabbast med att lösa de hela. Hon började med att leta godis i rummet men när hon fattade att de bara fanns på plattan så tog de bara någon minut tills allt godis va hittat.

Så här mycket mer kan man avancera brädan. Så det blir spännande att se vem som kommer Att utvecklas snabbast och se hur de löser problemen de kommer stöta på.